Biocarin Allerga Tabii Keratin Saç Bakım Dökülme Önleyici Ampuller

(0) Yorum
Marka
Stok Kodu
2254009311669
Fiyat
415,83 TL + KDV
Havale
484,03 TL (%3,00 havale indirimi)
499,00 TL

Biocarin Allerga Tabii Keratin, sadece saçın yıpranmasını önlemekle kalmaz, aynı zamanda saçın dokusunu, öz yapısını güçlendirir, kuvvetlendirir, saç kılı gövdesi oluşturarak, saç kılının kalın, kaliteli ve sağlıklı bir yapıda olmasını sağlar, saça elastikiyet verir ve uzun zaman devam edecek kalıcı bir doğal parlaklık sağlar.

Biocarin Allerga Tabii Keratinin saça sağladığı, yumuşaklıki elastikiyet, parlaklık ve sağlıklı saç kılı ile saç yeniden hayat bulur.

Biocarin Allerga Tabii Keratin iki kullanım amacına dayalı üründür.

Birincil kullanımda, Biocarin Allerga Tabii Keratin, saça güç, elastikiyet, parlaklık ve yumuşaklık kazandırmak için bakım amaçlı kullanılır.

İkincil kullanımda, Biocarin Allerga Tabii Keratin, saça uygulanan kimyasal ürünlerin saçtaki zararlı etkilerine karşı koruma amaçlı olarak kullanılır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Biocarin Allerga Tabii Keratin Saç Bakım Dökülme Önleyici Ampuller Türkiye'nin en büyük Kuaför Malzemeleri online satışı yapan firmamız , Güzellik Salonları ve SPA merkezleri tedarikçisi Kuaför ekipmanları, Profesyonel saç boyaları, kuaför malzemeleri 2254009311669
Biocarin Allerga Tabii Keratin Saç Bakım Dökülme Önleyici Ampuller

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.