Loreal İnoa Oksidan Krem 1000 ml

(0) Yorum
Marka
Stok Kodu
Loreal Inoa Oksidan Krem
Fiyat
265,83 TL + KDV
Havale
309,43 TL (%3,00 havale indirimi)
Seçenekler
Seçenekler
319,00 TL
PAYLAŞ :
 Loreal İnoa Oksidan Krem  1000 ml.
 

LOREAL INOA Oksidan Krem 1000ml

Loreal İnoa Saç Boaysı ile birlikte kullanılması tavsiye edilir.

Saçınızın doğal yapısını koruyan bir saç boyası olduğunu biliyor muydunuz? "Eskiden saç boyası vardı, şimdi INOA var.” L’Oréal laboratuarlarının onlarca yıllık araştırma sonucunda saç boyama tekniğini yeniden keşfetti. INOA, ileri teknolojili Yağ İletim Sistemi ile saçın doğal koruyucu tabakasının korunmasına yardımcı olur, saç derisine yumuşak bir his kazandırır, saçlar pürüzsüz ve parlak bir görünüme kavuşur. Ayrıca amonyaksızdır, kokusuzdur; saçınız boyanırken koku ve baş derisinin rahatsız olması gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.Eğer hala denemediyseniz mutlaka kuaförünüze danışın.

ODS Teknolojisi (Oil Delivery System)

Yağ bazlı eşsiz bir iletim teknolojisi ile renklendirme sisteminin etkisini arttırır ve saç telinin koruyucu tabakasının korunmasına yardımcı olur
 
Oksidan Seçimi
Oksidan, boyanın aktive olmasını sağlayan kremsi sıvıdır. Saç boyamanın en önemli unsurlarından biri de doğru oksidanı seçmektir. Yapacağınız işleme uygun olmayan oksidan seçimi, istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Bu sebeple oksidan seçiminizi boya seçiminiz kadar dikkatli ve özenli yapmalısınız. Seçtiğiniz boyayla aynı marka oksidan kullanmaya özen gösterin. Aşağıdaki tablodan uygulayacağınız işleme uygun olan oksidanı kolaylıkla seçebilirsiniz.
10 Vol. Oksidan: Saç koyultma işlemleri ve teknik uygulamalar için,
20 Vol. Oksidan: Beyaz kapama , 1-2 ton açma/koyultma işlemi ve saçı aynı tona boyamak için,
30 Vol Oksidan: Saçı 2-3 tona kadar açmak için tercih edilmelidir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Loreal İnoa Oksidan Krem 1000 ml Türkiye'nin en büyük Kuaför Malzemeleri online satışı yapan firmamız , Güzellik Salonları ve SPA merkezleri tedarikçisi Kuaför ekipmanları, Profesyonel saç boyaları, kuaför malzemeleri Loreal Inoa Oksidan Krem
Loreal İnoa Oksidan Krem 1000 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.