Morfose Shake İt ! Saç Bakım Köpüğü 200 ml

(0) Yorum
Marka
Stok Kodu
8680678800052
Fiyat
137,50 TL + KDV
Havale
160,05 TL (%3,00 havale indirimi)
165,00 TL
Morfose Milk Shake Saç Bakım Köpüğü 200 ml
 
Morfose Milk Shake It Creamy Mousse Conditioner 200 ml
 
Morfos Milk Shake It saç bakım köpüğü saçı canlandıran, tamir eden ve yoğun bakım sunan benzersiz bir üründür. İçeriğindeki süt proteini kuru ve cansız saçları besleyerek eski gücüne kavuşturuyor. 12 farklı aminoasit saçtaki keratin dokusuna etki ederek uzun süreli nem ve boya koruması sağlarken, yıpranmış saçı tamir ederek saçın yapısını güçlendiriyor. Özel formülü boyalı, işlem görmüş ve yıpranmış saçlara yumuşaklık, parlaklık ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Saçın elastikiyetini arttırarak saç kırıklarını onarıyor.
Süt Proteini: Kuru ve cansız saçları besleyerek eski gücüne kavuşturur.
Aminoasit Karışımı: 12 farklı aminoasit saçtaki keratin dokusuna etki ederek uzun süreli nem ve boya koruması sağlarken, yıpranmış saçı onarır ve saç yapısını güçlendirir.
 
Özel formülü boyalı, işlem görmüş ve yıpranmış saçlara yumuşaklık, parlaklık ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Saçın elastikiyetini arttırarak saç kırıklarını giderir.
 
KULLANIMI: Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Ters çevirerek avucunuza bir miktar sıkınız. Nemli yada kuru saça eşit bir şekilde yayarak uygulayınız. Durulamayınız.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Morfose Shake İt ! Saç Bakım Köpüğü 200 ml Türkiye'nin en büyük Kuaför Malzemeleri online satışı yapan firmamız , Güzellik Salonları ve SPA merkezleri tedarikçisi Kuaför ekipmanları, Profesyonel saç boyaları, kuaför malzemeleri 8680678800052
Morfose Shake İt !  Saç Bakım Köpüğü 200 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.